Catalog nou pe 2012

Ladys Catalog Cosmetice Februarie

catalog cosmetice Ladys

Catalog Urmator Cosmetice Ladys

Cosmetice Ladys 2012

ladys catalog cosmetice

 Catalog Craciun Ladys

Catalog cosmetice Ladys

Ladys inscriere

Ladys catalog nou cosmetice

Catalog Ladys iunie

Catalog Ladys Mai Iunie

catalog-nou-lady-s

catalog nou

Lady's.ro

cosmetice

Ladys ofera numeroase avantaje pentru clientii sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.

Parfumuri_cosmetice_Lancome

Produse cosmetice, machiaj si accesorii de calitate la preturi accesibile - inscriere imediata si gratuita. Dupa inregistrarea la Ladys primiti un catalog GRATUIT (va recomandam sa comandati catalogul imediat dupa inscriere).

Cosmetice versace

Transport GRATUIT prin Posta Romana platit de Ladys. Transport GRATUIT curier rapid in Bucuresti. Taxa modica de curier rapid in localitatile din tara: 7,5 ron - maxim 10 ron.

parfumuri

Sistem transparent de acordare a bonusurilor pentru promovarea produselor. Pagina dv. proprie de promovare oferita de Ladys.  Vizualizare instant retea proprie si bilanturi comenzi on-line Ladys.

Parfumuri Cosmetice Lady's

O afacere profitabila si un venit suplimentar realizat in ritm propriu. 

Ladys.ro

Avantajele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Ladys ofera produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre.

De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere produsele Ladys de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.

parfumuri femei ladys

Lady's

Cosmetice

testere parfumuri

Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.

Cosmetics

Online cosmetics

Cosmetice Lady's

Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei.
Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei.
Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei.
Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe pruduse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!

Cosmetice

cosmetice

cosmetice cosmetics

Lady's va vine in ajutor cu multe avantaje pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
- materiale de lucru gratuite (catalog si testere gratuite)
- transport gratuit prin Posta Romana
- transport rapid prin curier 7,5 ron; pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
- platforma on line cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc...

Ladys

Cosmetice ieftine online

Cosmetice

Inscrierea Ladys este gratuita, fara obligatii, si va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu reducere de 25%-42% in functie de valoare comenzilor. Transport gratuit prin curier  rapid in peste 2000 de localitati. Testere gratuite la comanda de minim 100 ron. Transport gratuit prin Posta Romana oriunde in tara. Pentru a rasfoi online cel mai nou catalog Ladys, cu poze mari si clare ale paginilor de catalog, CLIC AICI.

 Catalog Ladys

Pentru a vedea catalogul de tot ecranul dati clic pe cele patru sageti din partea dreapta-jos.

Ladys inscriere directa

FARA OBLIGATII:
  
1. Nu aveti obligatii de performanta personala ca reprezentant Ladys, nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie Ladys. Trebuie doar sa faceti o comanda in 3 luni pentru a va pastra calitatea de membru(a).
   2. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea dvs. Sau doar sa va achizitionati produse cosmetice de calitate la preturi mici prin reducerile primite de clientii Ladys, cu raport calitate/pret excelent.
   3. Persoanele care devin reprezentanti Cosmetice Ladys achizitioneaza produsele cu 25% reducere fata de pretul  de catalog si beneficiaza de toate ofertele consultantilor. Catalogul tiparit il primiti gratuit, in cutia postala, dupa ce il comandati la prima inregistrare in contul dv.
   4. Beneficiati de sprijinul unui coordonator Cosmetice Ladys (
clic aici pentru mai multe informatii). Date suplimentare si informatii pentru dezvoltarea propriei retele Ladys gasiti AICI.

Ladys cosmetice | Catalog Ladys | Margo | Ladys
 

 

 

Termeni si conditii | Protectia datelor personale

Copyright © cosmeticeladys.ro