Catalog nou pe 2012

Ladys Catalog Cosmetice Februarie

catalog cosmetice Ladys

Cosmetice Ladys 2012

ladys catalog cosmetice

 Catalog Craciun Ladys

Catalog cosmetice Ladys

Ladys inscriere

 Ladys catalog nou cosmetice

Catalog Ladys iunie

Catalog Ladys Mai Iunie

catalog-nou-lady-s

catalog nou

Lady's.ro

cosmetice

Ladys ofera numeroase avantaje pentru clientii sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.

Parfumuri_cosmetice_Lancome

Produse cosmetice, machiaj si accesorii de calitate la preturi accesibile - inscriere imediata si gratuita. Dupa inregistrarea la Ladys primiti un catalog GRATUIT (va recomandam sa comandati catalogul imediat dupa inscriere).

Cosmetice versace

Transport GRATUIT prin Posta Romana platit de Ladys. Transport GRATUIT curier rapid in Bucuresti. Taxa modica de curier rapid in localitatile din tara: 7,5 ron - maxim 10 ron.

parfumuri

Sistem transparent de acordare a bonusurilor pentru promovarea produselor. Pagina dv. proprie de promovare oferita de Ladys.  Vizualizare instant retea proprie si bilanturi comenzi on-line Ladys.

Parfumuri Cosmetice Lady's

O afacere profitabila si un venit suplimentar realizat in ritm propriu. 

Ladys.ro

Avantajele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Ladys ofera produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre.

De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere produsele Ladys de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.

parfumuri femei ladys

Lady's

Cosmetice

testere parfumuri

Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.

Cosmetics

Online cosmetics

Cosmetice Lady's

Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei.
Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei.
Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei.
Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe pruduse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!

Cosmetice

cosmetice

cosmetice cosmetics

Lady's va vine in ajutor cu multe avantaje pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
- materiale de lucru gratuite (catalog si testere gratuite)
- transport gratuit prin Posta Romana
- transport rapid prin curier 7,5 ron; pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
- platforma on line cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc...

Ladys

Cosmetice ieftine online

Cosmetice

Castigurile Ladys ii vizeaza atat pe clientii obisnuiti cat si pe reprezentanti. Diferenta dintre clienta Lady's si reprezentanta este aceea ca un reprezentant trebuie sa isi construiasca o retea proprie de clienti. Clientul(a) Lady's beneficiaza de toate reducerile, promotiile obisnuite, de transport gratuit, de discount functie de valoare comenzii. Reprezentantul Ladys poate insa castiga bani din efortul depus pentru promovarea produselor Ladys.
Pentru a deveni colaborator Lady's aveti 2 variante:
  1. Dupa ce comandati formularul de inscriere Ladys si apoi primiti mailul de activare a contului de client/reprezentant comandati imediat catalogul Lady's pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Din acel moment ati facut prima comanda la Ladys si desi este un produs gratuit deveniti reprezentant.
  2. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant Ladys completand formularul de inscriere si apoi comandati produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti gratuit setul de testere (mostre de parfumuri) la care se adauga si catalogul gratuit.

   Ce am de castigat daca aduc oameni in sistem?

  Va prezentam un grafic explicativ care simuleaza reteaua pe care o puteti crea aducand colaboratori prin coordonatorul www.cosmeticeladys.ro:
 
Cosmetice Lady's
  
Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.Cosmetice
   Bonusul se poate plati  doar pentru comenzile pentru care noi am incasat deja banii. Exista o perioada de aproximativ 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda si momentul cand poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda. Bonusurile Ladys se vor plati la cerere in zilele de vineri, pe 1
5 si 30 ale fiecarei luni. Valoarea bonusului se poate deduce din valoarea comenzilor dumneavoastra sau se livreaza intr-un cont bancar pe care ni-l comunicati. Pentru a creste viteza de procesare, cand solicitati bonusul, comunicati-ne numele titularului de cont, banca, numarul de cont IBAN.
 3 metode simple si eficiente de castig: 1) castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse, 2) castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant, 3) realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.
  In plus: daca intrati in sistem folosind codul nostru va ajutam sa va creati gratuit un blog pentru a va extinde si populariza propria retea sau va realizam un site wordpress de promovare cu ajutorul partenerilor nostri de la Siteieftin.com. Solicitati acolo un website de reprezentant si veti beneficia de preturi speciale daca va aflati pe lista noastra de afiliati.


   Cum pot castiga din vanzari directe?

   Folositi catalogul Lady's pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 133 RON primiti reducere de 25%. Alte exemple:
  - Pentru o comanda de  300 lei, castigul dvs este de   99 lei
  - Pentru o comanda de  600 lei, castigul dvs este de  198 lei
  - Pentru o comanda de 1000 lei, castigul dvs este de 330 lei
  Reducere suplimentara de 10 % la foarte multe produse, discount care se adauga castigurilor dv. din vanzari!

   Mai mult... Lady's va vine in ajutor cu multe instrumente de lucru si promovare pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
  • materiale de lucru gratuite (catalog Ladys si testere gratis)
  • transport gratuit prin curier rapid in peste 2000 de localitati (lista AICI)
  • transport gratuit in zonele rurale (sate, comune) prin Posta Romana. 
  • platforma online cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc...
  • reduceri incepand de la comenzile de 65 de lei (5%); discount de minim 25% pentru comenzi de peste 133 ron.
   Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de client premium. Acest statut inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna .

   Cum fac comenzi ca reprezentant Lady's?


   Doar dupa ce va inregistrati in magazinul online (shopul online) cu datele pe care le primiti dupa ce completati formularul de inscriere.

   Cum aflu informatii despre persoanele pe care le-am recrutat si vanzarile acestora?

   Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand formularul de inscriere Ladys primiti datele necesare care va ofera accesul la “Structura retelei dumneavoastra”. O sa vedeti vanzarile pentru fiecare nivel al retelei  create si bonusul pentru fiecare nivel. Mai jos, pe aceeasi pagina online, veti gasi si structura, cu reprezentantii inscrisi de dumneavoastra si cei pe care reprezentantii dumneavoastra i-au inscris. Acestia apar ca enumerare sub persoana care i-a inscris. Prin clic pe numele persoanei puteti vedea  imediat comenzile pe care acea persoana le-a facut si detalii despre comanda.

   Informatii despre Cosmeticele Ladys?

   Ladys comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Lady's puteti castiga un comision echivalent cu cel putin 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, daca recrutati alte persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. daca dv impreuna cu reprezentantii inscrisi totalizati comenzi de peste 600 ron primiti statul de coordonator si beneficiati de reduceri de 32,5% fata de pretul de catalog.

   Avantajele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

   Ladys ofera produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de calitate de la dumneavoastra, ceea ce va avea ca rezultat mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
   - Ladys ofera un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.
   - Ladys are un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile. Aceasta se datoreaza sistemului on-line pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.
   - Produsele se expediaza gratuit prin posta romana sau prin curierat rapid contra unei taxe de 10 lei (gratuit in Bucuresti).

   Valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra.  Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei. Cand va creati contul vi se acorda automat statut de reprezentant. Daca dumneavoastra si reteaua creata de dvs plasati comenzi de mai mult de 600 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar si deveniti coordonator(toare).

   Cum primesc produsele?


   A. Comenzile sunt livrate GRATUIT, Lady's suporta costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile de reprezentant (preturi cu discount doar pentru reprezentanti si clienti inscrisi). Produsele ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.
  ATENTIE: In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta. In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari
   B. Exista posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7,5 lei in zonele unde nu se asigura curier rapid gratuit (in peste 2000 de localitati pe care le puteti consulta AICI).
Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa primeasca coletul si sa achite valoarea rambursului (treceti persoana de contact la comentarii comanda sau puteti specifica o alta adresa la care sa fie livrat). In continuare coletele se pot livra gratuit prin posta romana, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificati la comentarii comanda ca doriti curierat rapid) .
   Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.
Ladys cosmetice | Catalog Ladys | Margo | Ladys
 

 

 

Termeni si conditii | Protectia datelor personale

Copyright © cosmeticeladys.ro